Informatie m.b.t. van Gendt & Partner

Psychologenpraktijk Van Gendt en Partner, Stationsstraat 53a, 5461 JT Veghel, tel (0413)367703 te vinden op www.psychologenpraktijkveghel.nl met webadres gendt@planet.nl.

De praktijk is lid van Zorggroep Psydirect, een samenwerkingsverband van psychologen in de omgeving van Oss- Uden- Veghel en s’Hertogenbosch. Wij willen met onze praktijk volwassenen en in beperkte mate kinderen en jeugdigen psychische hulp bieden voor de volgende problematieken: Angst, depressie, rouw, trauma, relatie en werkproblemen, burn-out en overspannenheid, problemen ten gevolge van scheiding, familie- ruzies, voor religieuze, spirituele en levensfase- vraagstukken, persoonlijkheidsproblematieken, ontwikkelingsstoornissen, psychosomatische problemen,  psychische problemen ten gevolge van ziekten. Dit doen wij in de vorm van psychologische ofwel psychotherapeutische hulp.

Onze behandelvormen daarbij varieren van  EMDR voor trauma en andere vraagstukken als angst en onzekerheid, schema- therapie, mindfulness zowel individueel als groepsgewijs, cognitieve gedragstherapie, RET-therapie en maken wij ook gebruik van e-health, dit alles in een clientgerichte dan wel psycho- analytische setting. Onze levenservaring en deskundigheid staan hierbij centraal. Steekwoorden die bij ons passen:

Klantvriendelijk, laagdrempelig, deskundig, innoverend, kleinschalig, vertrouwde beschermde omgeving, makkelijk bereikbaar. Omdat wij met alle zorgverzekeraars een contract hebben gesloten kunnen wij de optimale vergoeding aanbieden.

Overwegend te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 18:00 uur.