Informatie betreffende Thissen & Van den Berg

Thissen & Van den Berg Psychologenpraktijk

Ericastraat 17

5482 WR SCHIJNDEL

073-8508865

info@psyschijndel.nl

www.psyschijndel.nl

Missie/visie Mensen kunnen zich aanpassen aan allerlei levensgebeurtenissen. Maar soms zijn de omstandigheden zo moeilijk dat het niet lukt om deze de baas te worden. Onze aanpak is gericht op versterking van uw vermogen om moeilijkheden aan te kunnen. Wij gebruiken effectieve wetenschappelijk onderzochte kortdurende behandelmethoden.

Klachten U kunt bij ons terecht voor bijna alle psychische problemen.  Naast de gangbare eerstelijnsproblematiek (angst- en stemmingsklachten, trauma- en verliesverwerking, onverklaarde lichamelijke klachten, gedrags- en eetstoornissen), zijn wij bekwaam in de behandeling van persoonlijkheids- en relatieproblematiek. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de omgang met mensen die lijden aan dementie.

Aangeboden behandelvormen Om uw klachten te verlichten of te verhelpen gebruiken wij de manier die het beste bij u en bij uw klachten past. Wij putten daarbij uit methoden afkomstig uit de cognitieve-gedragstherapie, interpersoonlijke psychotherapie, kortdurende psychodynamische therapie, emdr, partner-relatietherapie en hypnotherapie.

Doelgroep Vanaf 14 jaar tot hoge leeftijd

Openingstijden: Maandag van 10.30 tot 21.30 uur.  Ander e dagen van 9.00 tot 18.00 uur.

Steekwoorden: Psycholoog, Schijndel, deskundig, relatietherapie, emdr, angst, depressie, burn-out, persoonlijkheid.